A képre kattintva megnézheti az adott minta elemeit és variációs lehetőségeit.

KATALÓGUS

Kovácsoltvassal kombinált fa kerítés elemekkel különleges lesz környezete!

Kovácsoltvassal kombinált fa kerítés elemekkel különleges lesz környezete!Fa kerítés vagy kovácsoltvas kerítés? Új kerítést szeretne, de nem tudja dönteni, milyen anyagból készüljön a régi helyére kerülő új elem? Nem kell döntenie, választhatja mind a kettőt! Kovácsoltvassal kombinált fa kerítés elemek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk!

Elsősorban fa kerítéseket készítünk, de a fát más anyagokkal is kombináljuk. A fa kerítések eredeti, borovi fenyőből készülnek, ami csodás, meleg színével, természetes mintáival nagyszerűen mutat bármelyik ház előtt. Ezt a tartós, sokoldalú faanyagot használjuk a fa kerítések ragasztott, gyalult elemeinek elkészítéséhez, amit igény szerint kovácsoltvas elemekkel is kombinálunk.

A fa és a fém kontrasztos, mégis összeillő párost alkot az elkészült munkákban. A fa kerítések a kovácsoltvassal párosítva izgalmasabbak, egyedibbek lesznek. Ha Ön is el tudja képzelni új kerítését ilyen formában, keressen minket bizalommal! Megadott elérhetőségeink valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a kerítés rendelés részleteiről!