A képre kattintva megnézheti az adott minta elemeit és variációs lehetőségeit.

A Napsugár minta elemei

Felszerelési módok

Függőleges

vízszintes

Két sorban

Lezárási lehetőségek

háztető ék
íves fűrész

Közép elemek

N02
N03
N05 N04
N06  
 

Rések távolsága

Kreatív felhasználás

Szinteltérés esetén

Kovácsoltvassal kombinált fa kerítés elemekkel különleges lesz környezete!

Kovácsoltvassal kombinált fa kerítés elemekkel különleges lesz környezete!Fa kerítés vagy kovácsoltvas kerítés? Új kerítést szeretne, de nem tudja dönteni, milyen anyagból készüljön a régi helyére kerülő új elem? Nem kell döntenie, választhatja mind a kettőt! Kovácsoltvassal kombinált fa kerítés elemek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk!

Elsősorban fa kerítéseket készítünk, de a fát más anyagokkal is kombináljuk. A fa kerítések eredeti, borovi fenyőből készülnek, ami csodás, meleg színével, természetes mintáival nagyszerűen mutat bármelyik ház előtt. Ezt a tartós, sokoldalú faanyagot használjuk a fa kerítések ragasztott, gyalult elemeinek elkészítéséhez, amit igény szerint kovácsoltvas elemekkel is kombinálunk.

A fa és a fém kontrasztos, mégis összeillő párost alkot az elkészült munkákban. A fa kerítések a kovácsoltvassal párosítva izgalmasabbak, egyedibbek lesznek. Ha Ön is el tudja képzelni új kerítését ilyen formában, keressen minket bizalommal! Megadott elérhetőségeink valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a kerítés rendelés részleteiről!