Terv és árajánlatkérés

1. Töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el nekünk a küldés gombra kattintva.

2. A megadott adatok alapján INGYENES TERVET KÉSZÍTÜNK, ami mellé tételes árajánlatot csatolunk, ahol a szállítás és a szerelés pontos költsége is szerepel.

3. A TERV ÉS ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA ESETÉN: helyszíni felmérést végzünk. Amikor:
- Fára festett színmintáról választhatja ki a kívánt színt.
- Átvesszük az előleget, ami az árajánlatban szereplő anyagköltség.
- Megegyezünk az elemek elkészítésének határidejéről és a szerelés időpontjáról.

4. Az elfogadott terv alapján elkészítjük az Ön kerítéselemeit.

Szállítási cím:

Számlázási cím:

Méretek:

cm
cm

Fa adatok:

cm
Töltsön fel fényképet a helyszínről a tervezés megkönnyítésére.

Tegye egyedibbé otthonát és környezetét egyedi tervezésű kerti kerítéssel!

Tegye egyedibbé otthonát és környezetét egyedi tervezésű kerti kerítéssel!Mi az első dolog, ami szembetűnik vendégei számára, amikor ellátogatnak otthonába? Sokan a nappalit mondanák, mások az előszobát, néhányan talán a bejárati ajtót, vagy a kertet, de a kerti kerítés aligha kerül szóba.

Pedig a kerti kerítés az első és legfontosabb eleme az otthonának, ami egymaga képes meghatározni nem csak a kert, de a ház hangulatát és stílusát is. Egy rosszul megválasztott kerítés felboríthatja az összképet, míg egy egyedi tervezésű kerítés varázslatossá tehet egy kisebb, egyszerűbb házat is.

Sokan gondolják azt, hogy kerti kerítések terén nem lehet túl érdekeset alkotni. Hagyományosan két kerítés-verzió létezik: a teljes kertet takaró betonfal, illetve a szinte már átlátszó, túl sok biztonságot nem adó drótkerítés. Ennél azonban több lehetősége van, amennyiben egy esztétikus, különleges, egyedi tervezésű kerítést szeretne, ami már messziről képes felhívni magára a figyelmet – vagy épp ellenkezőleg, a környezetbe, az utcaképbe tökéletesen illő, harmonikus képet teremt.

Szakembereink segítenek az egyedi tervezésűkerti kerítések megépítésében, így rájuk nyugodtan rábízhatja legegyedibb elképzeléseit is! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!